MySMB Tanácsadó és Informatikai Szolgáltató Kft.

A MySMB Kft. összeszokott csapata 1998 óta fontos szereplője az SAP integrált vállalatirányítási rendszer bevezetési piacának.
Jelentős nagyvállalati tanácsadási tevékenysége mellett meghatározó a kis- és középvállalati méretű kereskedelmi, gyártó és szolgáltató cégeknél végrehajtott SAP megvalósítások területén is.
Bevezetéseink lefedik a cégek gazdasági, logisztikai, valamint termelési / szolgáltatói / kereskedelmi tevékenységét, így ma már ezen cégek az SAP integráltságának, valós idejű megoldásának minden előnyét élvezik és kihasználják.

SAP bevezetéseinkkel olyan megoldást kínálunk a kis- és középvállalatok számára, amely már több ezer hasonló méretű, hazai és nemzetközi cégnél bizonyított és magában hordozza a továbbfejlődés lehetőségét is. Az SAP bevezetéseink módszertanát alapvetően meghatározza a megbízó cég igénye és a cég mérete.

Társaságunk a standard (hagyományos nagyvállalati) és ágazat-specifikus SAP megoldásokon túl egyedi SAP fejlesztések megvalósítására is vállalkozik.
A nagyvállalatok részére általában az üzleti folyamataik teljes felméréséből és optimalizálásából (BPR) kiinduló egyedi SAP megoldást alakítunk ki, az ASAP módszertant használva.
A kis- és középvállalatok számára, ágazati megoldásainkból indulunk ki, amelyhez illesztjük a cég egyedi igényeit. Az ágazati megoldásaink kialakításában számos referenciánk és tízéves SAP tapasztalatunk segített. Az ágazati megoldásainkkal a bevezetési időt és így a költségeket is csökkenteni tudjuk.

Referenciáink megtalálhatóak a legkülönbözőbb ágazatokban, így a kis- és nagykereskedelem, élelmiszeripar, közművek, gépipar, járműjavítás, energiaipar, építőipar, vegyipar, szállítmányozás, logisztika és a költségvetési intézmények területén is.

 

 
 
 
 
 

Referenciáink bizonyítják, hogy sikeresen meg tudunk küzdeni nagybonyolultságú, összetett feladatokkal, ami véleményünk szerint összeszokott csapatunk - fővállalkozói pozícióban megszerzett - jelentős tapasztalatának köszönhető.

Több kollégánk vett részt Magyarországon kialakított, de nemzetközi továbbvitelre (roll-out) szánt SAP bevezetésben, illetve magának a nemzetközi "terjesztésnek" támogatásában.
Megvalósított fővállalkozói bevezetéseink, továbbá érvényben lévő üzemeltetési szerződéseink egyben biztosítékot nyújtanak arra is, hogy üzemgazdasági, termelési, szolgáltatatói és kereskedelmi ismereteink valóban kiterjedtek, jól adaptálhatók, és cégünk jól alkalmazkodik - ehhez az egyébként nagyon igényes és költségérzékeny - szektor igényeihez is.

© 2004 - 2008 MySMB Kft.